torstai 2. syyskuuta 2010

Tavoitteitako?

Tänään tuli tutkailtua loppusyksyn tokokoe- ja agikisatarjontaa (yllättävää sinänsä, että just tänään, kun pitäisi huomiseen tenttiin lukea..) ja tokon puolella päätin nyt käydä korkkaamassa AVO-luokan 23.10.2010 Kirkkonummella. Kyseessä ei ole enempää eikä vähempää kuin shelttien rotumestaruuskoe..;) Noh, kuhan mennään katsomaan mikä meidän taso on sillä hetkellä. Nyt pitäisi siis varmaan ihan tosissaan tehdä jonkinlainen treenisuunnitelma, jotta saataisiin kaikki liikkeet valmiiksi siihen mennessä tai edes johonkin kuosiin..

- Paikkamakuita pitäisi tehdä enempi eri ympäristöissä, nyt tehty pelkästään treenikentällä, joskin häiriöllisiä..
- Sitten seuraaminen. Mulle on tullut nyt joku ongelma siitä eli haluaisin, että se näyttää samalta kuin jollain bortsuilla/maleilla, mutta eihän se näytä ! :( Se ei ole tarpeeksi tiivis.. Noh, yritän lisätä tiiviyttä ja harjoitella nyt käännöksiä ahkeraan niin kai se joltain jo näyttää, vaikkei lähellekään tarpeeksi hyvältä.
- Sitten luoksetulo pysäytyksellä: se on ihan kesken. No, pitää yrittää sitä nyt työstää ahkerasti niin kai sen johonkin kuosiin saa liki kahdessa kuukaudessa..? Kokonaisena liikkeenä ei ole tehty kertaakaan.
- Jättäviä pitää vähän palautella, mutta ihan ok tuo ne on ainakin osannut, mutta tosiaan vaatii mieleen palauttelua
- Nouto on hidas, mutta noutaa. Tähän voisi yrittää jotain nopeustreeniä kehittää.
- Hypätä tuo osaa, se istuminen siellä kaukana on vielä vaiheessa.
- Kaukot on melko vaiheessa, niille siis tehotreeniä.. Kokonaisena liikkeenä ei ole tehty kertaakaan.

Siinähän nuo AVO-liikkeet taisi tulla. Eli ei hyvältä näytä ;) Kisamaisia treenejä pitäisi tehdä myös jossain välissä, jotta saisi sitä palkattomuustreeniäkin välillä. Noh, katsotaan mitä tässä ajassa ehtii tehdä ja jos näyttää siltä ettei tuu mitään niin jätetään väliin tai käydään tekemässä ne liikkeet mitä saadaan kuntoon, nih :)

Agipuolella otin tavoitteeksi käväistä nyt syyskuun aikana tehiscupeissa ja katsella sitten vähän josko sitä joutaisi jo 14.11. tai 21.11. kisoihin kokeilemaan.. Mutta noihin on vielä aikaa, joten ehtii tapahtua vaikka mitä suuntaan jos toiseenkin.. Tällaista tänään, nyt jatkamaan tenttiin lukua :)

3 kommenttia:

  1. Jes, täähän kuulostaa ihan suunnitelmalta! Kohta ollaan taas samoissa agikisoissa, kivaa! :)

    VastaaPoista
  2. No siitä en tiedä, mutta toivon mukaan päästäis taas kisakentille jossain vaiheessa :) Haikeena saa nykyään muistella meidän mukavia kisareissuja ja etenemistä ykkösistä kakkosiin ja te Paulan kanssa siitä vielä kolmosiin.. Kyllä me joskus tullaan perässä ;)

    VastaaPoista
  3. No ihan varmasti tuutte piankin!

    VastaaPoista