tiistai 18. helmikuuta 2014

Niin lähellä, mutta niin kaukana

Nimittäin meidän viimeinen LUVA kakkosluokasta. Parit kisat on ehditty taas käydä.
Ojangossa 2.2. kaksi starttia, joista toiselta radalta kieltovitonen ja vähän yliaikaa, toiselta radalta 10 (kielto ja A:n alastulo).
Porvoossa 16.2. myöskin kaksi starttia, joista toiselta kieltovitonen ja vähän yliaikaa, toiselta radalta kieltovitonen ja 2. sija.

Jotenkin omituisen näköisiä tuloksia tullut omaan silmään, kieltoja ihan liikaa noinkin estevarmalta koiralta kuin Retu. Porvoon kisoissa ensimmäisen radan kielto tuli lähestyttäessä A:ta suoralta linjalta renkaalta -> R juoksi mun mukana A:n ohi, vaikka este suoraan edessä. Toisella radalla kielto tuli okserilta, hypyltä tultiin suorassa linjassa okserille, mutta R juoksi mun mukana ohi.. En tajua. Noh, vielä ehtis yksissä kisoissa käväistä ennen lomareissua, saapa nähdä miten tää meidän suora saa jatkoa.

2 kommenttia:

  1. Kas täällähän on jotain eloa :D Nyt uutta ilmoa vaan kehiin ja tulta päin, ennen kesää ootte sit jo kolmosissa! Olisko toi kisatilanne Retulle jotenkin jänskä että siksi haahuilee ohi..? Mut aika mageet tulokset silti ottaen huomioon teidän piiitkän kisatauon ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kai se on välillä koitettava jotain kirjata ylöskin :D Ja nyt ois tosiaan tää vuosi tarkoitus kisailla mahd. paljon, katotaan tuottaako tulosta..

      Poista