lauantai 1. tammikuuta 2011

Uusi vuosi, uudet kujeet

Hyvää uutta vuotta 2011 kaikille blogin lukijoille ! :)

Väliviikon treeneissä tuli treenailtua vähän sitä sun tätä eli tehtiin pieniä harjoituksia, kuten kontakteja, keppikulmia ym. Pari ensimmäistä puomikontaktia oli superit, mutta sitten ei taas sujunut niin millään.  A-kontaktit oli vähän paremmat, mutta edelleen niissäkin sais olla vauhtia lisää. Päätin, että ens kerralla jätän palkkaamatta hitaat suoritukset, katotaan mitä silloin tapahtuu.. Ja hakusessa on myös kouluttaja, jonka oppiin voisi ongelman ratkaisemiseksi mennä (ideoita, anyone?).

Katsoinpa huvikseni mitä tavoitteita on tullut asetettua vuodelle 2010 ja tässä hieman pohdintaa niiden toteutumisesta:

Toko:
- avoimen luokan korkkaus
- jos avoimen luokan korkkaus sujuu hyvin niin tavoitellaan TK2:ta
- voittajaluokan liikkeiden opettelun aloittaminen

Tokon osalta oikeastaan mikään tavoite ei toteutunut (wuhuu), ruudun opetus tosin saatiin aloitettua, mutta muutoin aika onnetonta räpellystä koko homma. Ei tästä siis sen enempää.

Agility:
-
kontaktit kuntoon!!
- kisauran jatkaminen ja viimeisen nousunollan hankkiminen 2-luokasta
- ensimmäinen nolla 3-luokasta

Yllättäen myöskään mikään agilityyn asetetuista tavoitteista ei toteutunut.. Tai no käytiin me kisoissa toukokuussa hakemassa kaksi hylkyä ja vielä ihan paskoilla radoilla eli se siitäkin sitten..

Meidän vuosi 2010 oli siis melko lailla onneton tavoitteiden saavuttamisen osalta, mutta elämä on. Tälle vuodelle 2011 voisi siirtää edellisen vuoden tavoitteet suoraan, mitään uutta kun on turha luvata jos ei aikaisempiakaan ole vielä saavutettu :)

Meille tulee nyt pari viikkoa treeni- ja bloginpäivitystaukoa, kun huomenna on lähtö pariksi viikoksi sikalaharjoitteluun. Saa nähdä miten nuo kaksi miehekettä selviää kahdestaan täällä harjoittelun ajan ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti