torstai 19. toukokuuta 2011

Maalaismaisemaan teen retkeni..

Päivitykset on vähän jääneet, sillä oikeastaan mitään ei ole tapahtunut treenirintamalla sitten toukokuun alun. Syynä on se, että oon ollut nyt pari viikkoa Forssassa teurastamoharjoittelussa ja Retu on kotona Vantaalla Jarin kanssa. Vaikea treenata ilman koiraa. Käytiin tosin sunnuntaina ratatreeneissä tekemässä kivan simppeliä 1-luokan rataa, kun olin käymässä kotona, mutta eipä niistä treeneistä sen enempää. Ei siis oikein sujunut ja jäi huono fiilis koko treenistä. Huonoa fiilistä kuitenkin vähän (tai aika paljonkin) paransi Suomen joukkueen saavuttama jääkiekon maailmanmestaruus :D Ja mäkun olin lähdössä nukkumaan jo ekan erän puolivälissä, kun Suomi pelas niin huonosti..

Huomenna on siis viimeinen päivä täällä Forssassa ja maanantaina suuntaan kohti Euraa tekemään saman kahden viikon setin. Jotenkin oon tykästynyt Forssaan, tää on ihanan vihreä kaupunki. Voisin hyvin kuvitella itteni asumassa täällä tai jossakin tän tapasessa paikassa. Melkein meijän asuinpaikan vieressä on uimaranta ja aivan mahtavia lenkkireittejä. Ihanaa maalaismaisemaa, hevostalli, muutama järvi ja ihanat järvenrantoja kulkevat metsätiet on tässä ihan lähellä <3 Ja vaikka tää on melko pieni paikka niin kuitenkin täällä on myös ihan hyvin erilaisia liikkeitä ja palveluita, ollaan meinaan käyty myös shoppailemassa ;) Harmittanut kauheesti, etten voinut tuoda Retua mukana tänne, täällä kun ois ollut aivan ihana lenkkeillä koiran kanssa. No, onneksi on ollut kurssikaveri seurana, jonka kanssa ollaan lenkkeiltykin. Mm. eilen illalla reilun puolen tunnin lenkki venähti pariin tuntiin kun lähdettiin seikkailemaan hiekkateitä pitkin ja päädyttiin Forssan naapurikuntaan Tammelaan ;) Sieltä sitten kestikin hetki tarpoa takas asuntolalle, mutta hauskaa oli :D

Nyt viikonloppunakaan ei varmaan turhan paljon ehdi treenailemaan, kun lauantai menee Koiviksen kisoissa tekemässä koetoimitsijaharjoitteluita ja illalla pitäis vielä ehtiä kaverin synttäreitä juhlimaan. Sunnuntaina vois kävästä ratatreeneissä tekemässä jotain pientä. Kunhan harjottelut on suoritettu niin mun täytyy kyllä oikeesti ryhdistäytyä ton treenaamisen kanssa, meiltä on Retun kanssa kadonnut kaikki perusosaaminenkin ja kunto samaten, ollaan ihan möllitasosia nykyään :(

2 kommenttia:

  1. Ei se osaaminen kahdessa viikossa oo mihinkään kadonnut! :D Vaikka tiedän kyllä tunteen. Kun ei pääse treenaamaan, niin tuntuu, et kaikki se vähäkin mitä on joskus osannut, katoaa.. Mut kohta te taas pääsette treenailemaan, niin huomaat, että taidot on säilyny ennallaan. :)

    VastaaPoista
  2. Ei se tosiaan kahdessa viikossa oo kadonnut, mutta ollaan treenattu niin vähän viime syksystä alkaen, että siinä ajassa ne taidot ehtii jo aika pahasti ruostua ;)

    VastaaPoista