torstai 28. huhtikuuta 2011

Kentän korkkaus

Tullut tällä viikolla korkattua seuran treenikenttä ja on kyllä ollut aivan ihanaa viilettää pitkin tuoretta nurmea auringonpaisteessa :D Ollaan lenkkeilty useana iltana kentälle aina treenailemaan ohimennen vähän jotain, keppejä ja siivekkeenkiertoja on treenattu, samoin kuin päästy aloittamaan kontaktitreeni oikealla puomin alastulolla :)

Keskiviikon juoksutreenit kentällä

Vielä on viikko aikaa treenailla ennenkuin täytyy lähteä Forssaan ja sanoa hyvästit treenaamiselle likimain kuukaudeksi :( Opiskeluvuoden osalta viimeisiä tenttejä viedään, edessä olisi huomenna radiologian tentti ja ensi viikolla reseptiopin tentti ja koeobduktio. En oo kauheasti jaksanut stressata noista mistään, koeobduktioon ois ehkä syytä alkaa pikkuhiljaa lukea jos meinaa päästä läpi, mutta no, onneksi sen voi uusia syksyllä ;)

Oikein hyvää vappua kaikille, juhlikaa ja juokaa kuplajuomaa!:)

3 kommenttia:

 1. Niin mahtavaa, et pääsee kentälle treenaamaan! :D Ja kaikenhan voi aina uusia, stressaat niistä opiskeluista sit mieluummin syksyllä, kun on pimeetä ja märkää. ;)

  VastaaPoista
 2. Näin mäkin oon ton ajatellu ;)

  Harmittaa ihan törkeesti, kun täytyy just parhaimpien kevätsäiden aikaan lähteä teurastamoharjoitteluun ja vielä ilman koiraa, joutuu olemaan ihan liian pitkään treenaamatta :(

  VastaaPoista
 3. Uskon, et harmittaa! Siis just kun kenttä on sula! Mut ei voi mitään, se on kuitenkin pakko suorittaa ja sen jälkeen oot taas askeleen edempänä valmistumista. :) Kyllä sitä ehtii treenata harjottelun jälkeenkin, uudella innolla! :)

  VastaaPoista