perjantai 16. joulukuuta 2011

White Christmas in my dreams

Vähän huonolta näyttää tällä hetkellä ton valkoisen joulun suhteen ainakin täällä etelässä :( Mutta eipä se oo menoa onneksi haitannut.

Jätettiin toko joulutauolle ja jatketaan sen parissa sitten taas tammikuussa. Ehdin käväistä perinteitä kunnioittaen messarissakin "vähän" shoppailemassa ja kelpiekehän laidalla notkumassa, on ne vaan erinäköistä sakkia! Messarista eksyi mukaan Retulle uusi panta (ihana ruskea nahkainen pyöreä puolikuristava <3), paljon erilaisia herkkuja ja look-a-like-skinneez -jänislelu :) R rakastui tohon jänisleluun niin paljon, että se jaksaa piipityttää, raahata ympäri kämppää ja järsiä sitä tuntikausia..
R ja uusi lelu
Tää on niiiin ihana!
Pieni koira ja sen aarre ;)
Agilityssä ollaan treenailtu viime kerralla rataa ja sitä edeltävällä poispäinkääntöä ja irtoamista suoralla. Toi irtoaminen sujuu edelleen hyvin (kopkopkop) ja poispäinkääntökin ihan passelisti. Ratatreenissä tehtiin vähän sovelletusti jonkun vuoden medien SM-kisarataa, joka tosin tuntui ihan naurettavan helpolta ollakseen arvokisoista..
Jo viikossa tahtoo radat kadota päästä, joten 16-17 kohdasta en oo ihan varma, oliko esteen 16 vieressä vielä yksi aita, mutta eipä kai sen niin väliä. Me tehtiin rata sovelletusti eli jätettiin A ja puomi väliin (A:n ohi juostiin ja puomin tilalla tehtiin kepit toiseen suuntaan). Tästä treenistä jäi hyvä fiilis ja tärkeimpänä muistiin se, että juokse! Miten se jalan toiseen eteen siirtäminen voikin välillä olla niin vaikeeta?;)

Tällä viikolla tuli taas palauteltua mieleen myös koiran lihashuoltoa luennolla ja heti lähtikin joulupukille tilaukseen kauratyyny ja koiran lihashuoltokirja. Lisäksi ollaan siskon kanssa varattu koirille uimaopetusvuoro joulun jälkeen ja toivon mukaan saataisiin tänä talvena siitä uusi säännöllinen harrastus koiruuksille. Löysin vihdoin myös mun kriteerit täyttävän kontaktikurssin eli me suunnistetaan Retun kanssa sinne loppiaisena :D
Ja mikä parasta, mulla alkoi tänään (viimeisen tentin myötä) JOULULOMA!:D

3 kommenttia:

 1. Mekin tullaan loppiaisena treenaamaan kontakteja! ;) Monen ryhmään oot menossa? Ootteko menossa sinne uuteen koirauimalaan? Hitsi, joululoma kuulostaa "aika" mukavalta!

  VastaaPoista
 2. Ollaan menossa siihen klo 15 ryhmään, mites te?:) Jos vaikka satuttais samaan ryhmään ;)

  Joo pitää heti mennä kokeilemaan uutta uimalaa, kun on sen verran lähempänä kuin Hyvinkää. Nyt pitäis melkein jo varata seuraavakin vuoro, ettei kaikki hyvät ajat mee.. Jos haluut ni voidaan joku kerta varata yhessä vuoro tonne ni "pääsee" Dani ja Nellikin uimaan :)

  VastaaPoista
 3. Meki ollaa siinä klo 15 ryhmässä! :) Olipas hassu sattuma! ;-)

  Käykää te nyt eka tsekkaamassa se uimala, et mahtuuko sinne kuinka monta kerrallaan. Se allashan on tosi pieni, niin vähän mietityttää, mahtuuko siellä uimaan.. Tai kai noi pikkuset nyt mahtuu, mut pitääkö olla tyyliin yks kerrallaan..

  VastaaPoista