tiistai 20. maaliskuuta 2012

Hommat hanskassa - hanskat hukassa

Koulu tuntuu nykyään syövän kaiken vapaa-ajan ja jos joskus erehtyy tekemään jotain muuta niin tekemättömien kouluhommien aiheuttama morkkis on taattu. Nytkin pitäisi lukea kliinisen lisääntymistieteen tenttiin, mutta ei vaan millään jaksaisi. Varsinkaan, kun ulkona paistaa aurinko ja on muutoinkin ihana ulkoilusää..

Ollaan me sentään käyty treenailemassakin vähän tokoa ja agia viikkotreeneissä.

Tokossa testailin seuraamisen käännöksiä ja ne oli tosi hyviä tällä kertaa :) Kaikki käännökset oli lähes joka kerta tiiviitä ja muutenkin koira skarppasi hyvin. Lisäksi tehtiin paikallamakuu, luoksetulon pysäytyksiä ja ruutua. Paikallamakuussa tapahtui jotain parin minuutin kohdalla, sillä R oli noussut istumaan ja vieläpä kääntynyt sivullepäin! Kävin palauttamassa maahan ja menin loppuajaksi piiloon, ei huomautettavaa tässä loppuosassa. Ehkä R häiriintyi muiden vapauttaessa tai käskyttäessä koiriaan, tiedä siitä sitten.
Luoksetulossa eka toisto oli hyvä, sitten alkoi taas himmailu parin toiston ajaksi ja sitten taas hyvä pysäytys. Tää toistui pari kertaa ja lopetettiin treeni hyvään pysäytykseen. Nyt kuitenkin tuntui, että R alkoi tajuta ideaa, eli palautui nopeammin himmailuista. Ruutua tehtiin ihan vaan tuttuun tyyliin niin, että vietiin matto ruutuun, sinne nakkeja ja R pääsi juoksemaan ruudun ja mun väliä muutamaan otteeseen.
Tehtiin tokotreenien yhteydessä myös muutama puomin alastulo sivusta hyppäämällä ja teki tosi hyvässä vireessä ja vauhdilla, jes! Välillä oli lelupalkka valmiina edessä, mutta kävin silti lähes joka kerta myös palkkaamassa 2on-2offiin.

Agitreeneissä perjantaina oli helpohko rata, jossa pääsi testaamaan mm. välistävetoja, twistiä, keppien avokulmaa, pimeitä putkikulmia ja putkesta kääntymistä. Avokulma sujui alkuun hyvin, mutta loppua kohti R alkoi osua enempi kakkosväliin ja sitä sitten korjailtiin muutamaan otteeseen. Välistävedot oli yllättävän hyvät, ensimmäinen käännös tosin meinasi helposti venyä. Retu oli taas mukavan irtoavalla päällä (ehkä jopa vähän liian irtoavalla ;)), haki hyvin pimeät putkikulmat ja yllättäen jopa kääntyi putkista hyvin. Oikeat putkenpäät ei aina ihan meinannut löytyä ja ylimääräisiä hyppyjä meinasi kertyä matkan varrelle vähän turhan paljon, mutta ainakin koiralla oli kivaa :D

Nyt kuitenkin jatkamaan tenttiin lukua, mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti