maanantai 19. heinäkuuta 2010

Loma tuli, loma meni

Ah niin ihana loma alkoi siis keskiviikkona, jolloin lähdettiin suoraan ajelemaan mökille. Tänään sitten haikein mielin tultiin takaisin tänne sivistyksen pariin. Oli se vaan ihanaa maata laiturilla auringonpaisteessa, lukea hyvää kirjaa ja käydä välillä pulahtamassa lämpimässä järvivedessä <3

Nyt sitä pitäisi sitten selvitä taas hetki työelämässä ennenkuin pääsee taas mökille. Kyllä tuli taas huomattua, miten mökillä ollessa sitä on ihan omassa maailmassaan, työasiat unohtuu täysin ja saa vain nauttia loikoilusta, uimisesta ja ihanista löylyistä puusaunassa. On se vaan elämää <3 Toisaalta sitä varmaan kyllästyisikin siihen jos olisi aina mökillä, näin kun käy vain pari kertaa kesässä niin sitä todella arvostaa ja osaa rentoutua siellä..

Retukin oli täysin hunningolla koko loman, ei tehty oikeastaan mitään järkevää, koira sai vain juosta sydämensä kyllyydestä. Ja kyllä se juoksikin :) Tänään R sai kokea myös kesän huonoja puolia, eli joutui kiukkuisten ampiaisten hyökkäyksen kohteeksi ja sai ilmeisesti useammankin pistoksen. Kuonon päälle nousi ainakin mojova patti, mutta kyytabletin ja aloe vera voiteen avulla koira tokeni kyllä ennätysvauhtia!

Nyt pitäisi lähteä jostain mansikoita metsästämään, josko löytäisin jostain vielä suht edullisesti laatikollisen mansikkaa pakastettavaksi (ja syötäväksi ;)).. Ja jos sitä vaikka näkisi myös Annen uuden pikkuisen.. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti