tiistai 3. elokuuta 2010

Koulutusohjaajakursseilua

Viikonloppu meni kokonaisuudessaan agilityn koulutusohjaajakurssin toisessa osassa, ja nyt on sitten ideoita ja ajatuksia pää täynnä. Pitäisi kirjoittaa kaikki ylös niin ei menisi hyvät ajatukset hukkaan..

Vedettiin Hartsan kanssa taas sunnuntaina Annen ryhmän treenit ja kivaa oli :) En ehtinyt hakea Retua kentälle, joten meiltä jäi sunnuntaina omat treenit väliin, mutta kävin sitten eilen kentällä vähän paikkaamassa tilannetta. Treenattiin kontakteja ja keppejä eikä mennyt kummatkaan ihan putkeen.. Puomin kontakti oli melkoisen hidas, täytyy alkaa nyt tekemään aina vaan enempi kokonaisella puomilla. Keinu oli ihan ok, ei mikään nopein, mutta ihan jees, ei mikään paniikinomainenkaan :) Laitoin maahan namialusen keinun päähän, niin että koira pystyi tekemään 2on2off keinun päässä ja sai siitä namin ja vapautus. Keppikulmia yritettiin myös treenata, mutta vauhdin kanssa tuo hakee kyllä liian helposti väärään väliin eli lisää treeniä vaan. Pitäisi käydä laskemassa toinen kentän A-esteistä, jotta voisi alkaa kunnolla A:takin treenaamaan, nyt jäänyt kokonaan hunningolle..

Ens viikonloppuna ollaan näillä näkymin suuntaamassa Virroille kavereiden mökille, joten voipi olla, että jää taas treenit väliin. Tarkoittaa siis sitä, että pitää nyt viikolla käydä ahkerasti treenaamassa. Pitäisi tehdä jonkinlainen treenisuunnitelma myös agilityyn, jotta nuo kontaktit ja kepit etenisi johonkin! Sitä siis väsäämään...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti