lauantai 25. helmikuuta 2012

Vieraileva tähti

Siskon koira on ollut meillä tän viikon Retun seurana. Kahden koiran kanssa eläminen sinänsä ei ole ollut kovin vaikeaa, ainoastaan hihnalenkit tuottaa ongelmia. Mä en vaan osaa pitää kahta talutinta ja opettelua on ollut myös siinä, missä vieraileva tähti eli Donna saa kulkea. Retuhan osaa kulkea aina sillä puolella missä hihna on eikä yritä poukkoilla mun edestä puolelta toiselle, sillä puolta ollaan opeteltu vaihtamaan ainoastaan mun takaa ja sekin vaan käskystä. No Donnahan ei tätä ole opetellut ja ekat päivät menikin siinä, että opeteltiin millä puolella kuuluu kulkea. Nyt hihnalenkit sujuu jo vähän kivuttomammin, mutta kyllä ne koirat ja omat kädet menee välillä edelleen solmuun kahden hihnan kanssa. Kaikki kunnia niille, joilta kahden koiran taluttaminen sujuu hyvin :)
Vieraileva tähti

Donna lempipuuhassaan eli kierimässä lumessa :)

Perjantain agitreenit meni hyvin, tehtiin rataa, jossa pääsi kivasti kokeilemaan erilaisia ohjausvaihtoehtoja. Sain mahdutettua radalle perus valssien, takaaleikkausten ja persjättöjen lisäksi mm. päällejuoksuja, pakkovalssin ja jaakotuksen. Lisäksi harjoitusta saatiin keppien avokulmasta, joka sujui keppien takaa kutsuttana hyvin. Yhden puominkin sain mahdutettua treeneihin mukaan ja sujui ihan passelisti, useammin pitäisi vaan ehdottomasti päästä treenaamaan, jotta edistystä tapahtuisi..

Käytiin tänään myös pitkästä aikaa Retun kanssa kisaamassa. Kisapaikkana treeneistä tuttu Ojanko ja hyppyradalla käytiin pyörähtämässä tuloksella -8,89 ja sijoitus 2/8. Ei kuitenkaan ehditty jäädä palkintojenjakoa odottamaan, joten saadaan toivon mukaan palkinnot ja kisakirja jälkitoimituksena.

4 kommenttia:

 1. Vai ootte ollu kisaamassa! Etkä oo mitään kertonu, pöh! ;)Onnea joka tapauksessa nollasta! Teillä vissiin hyppärinolla oli jo kakkosista?

  Niin ja kyl niihin kahteen hihnaan tottuu. Pian yksi hihna kädessä on ihan orpo olo. ;)

  VastaaPoista
 2. En tainnu kertoa kun Paulalle ja senkin vähän vahingossa, kun oisin halunnu pitää ihan salassa ;)
  Joo hyppärinolla on jo kakkosista eli sinänsä ei tuolla mitään tehty (harmittavasti, kun ois vissiin LUVA tullut..), mut pääasia oli mulle itelleni, et sain ylitettyä kisakynnyksen ja koira jopa toimi ihan passelisti :)

  VastaaPoista
 3. Onnea nollasta ja kisakauden hienosta avauksesta! Ja hei, se kaksi hihnaa tuntuu luksukselta sen jälkeen kun on kolmas sessuli ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Toi kolme ois kyllä mulle ihan mahdoton tehtävä!:D

   Poista