perjantai 3. helmikuuta 2012

Koe-eläin

Keskiviikkoilta tuli vietettyä Vappu Alatalon luennolla kuuntelemassa aiheesta henkinen valmentautuminen koiraurheilussa. Paljon tuli pohdinnan arvoisia asioita esille keskittymiseen, jännittämisen hallintaan ja treeni- ja kisamotivaation ylläpitoon. Päällimmäiseksi jäi ehkä mieleen se, että jokaisen olisi hyvä joskus pysähtyä miettimään mitä jokin tietty harrastus itselle merkitsee, miksi sitä tekee. Ja jos vastausta on vaikea keksiä niin sitten on ehkä syytä harkita harrastuksen vaihtoa tai ainakin reilunpituista taukoa.. Lisäksi varmistelu loppu nyt! Vapun mukaan virhe on palautetta eli mahdollisuus kehittyä, joten virheitä välttämällä (eli varmistelemalla) estää vaan itseään kehittymästä. Joten tästä eteenpäin pyrin siis tutkimaan virheen perusteellisesti ja sen mukaan sitten suunnittelemaan jatkon.

Oon tainnut unohtaa mainita, että Retu on mukana alla näkyvässä Vetcaren tutkimuksessa (klikkaamalla saa suuremmaksi).
Lisätietoa http://www.vetcare.fi/hyvinvointitutkimus
 Tutkimuksen tavoitteena on kehittää koirille oma maitohappobakteerivalmiste ja sen tehoa nyt testataan sokkoutetulla tutkimuksella eli omistaja ei tiedä syöttääkö omalle koiralleen tutkimusvalmistetta vai lumevalmistetta. Jauhetta syötetään koiralle 1 mittalusikallinen joka pv 3 kuukauden ajan ja kerran kuussa täytetään seurantalomake. Tämän jälkeen täytetään seurantalomake vielä 9 kuukauden kuluttua jauheen syötön aloittamisesta ja palkkioksi osallistumisesta saa 100 euron arvoisen Vetcare-tuotepaketin. Helppoa kuin mikä ja pääsee samalla tukemaan tutkimustyötä, joten pakkohan se oli osallistua :) Jauheen saa tilattua postitse kotiin, joten kuka vaan voi helposti osallistua tutkimukseen oman koiran kanssa!

Tänään aloitettiin vihdoin agitreenit Vuokkoset-areenalla Ojangossa ja on se vaan luksusta :) Lämmin halli ja hyvä pohja, ei voisi enempää toivoa! Vähän tahmeasti Retu kuitenkin ainakin alkuun liikkui, ei irronnut kovin hyvin ja teki hassuja kieltoja (+ haukkui paljon..). Varmasti omassa ohjauksessakin oli vikaa, mutta ei koirakaan ihan skarpeimmillaan ollut ;) Tekeminen parani kuitenkin loppua kohti ja ihan hyviä suorituksia saatiin aikaan. Sunnuntaina sitten suunnataan Olarinluomaan Satu Hillin kontaktikurssin kakkososaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti