tiistai 6. maaliskuuta 2012

Kisa-analyysin tynkää yms.

Varsinainen kisa-analyysi jäi Ojangon kisoista tekemättä, mutta muutaman sanan voisi videon kera pistää tänne. Tuomarina hyppiksellä oli Seppo Savikko ja ihanneaika 47 s eli ei mikään paha tuolle rataprofiilille. Meidän aikahan tais lopulta olla jotakin 38,11 s eli melko helposti pääsi perussuorituksella alle ihanneajan. Meidän piti startata kolmansina, mutta eka oli jäänyt pois ja toka siirretty luokan loppuun, joten jouduttiinkin starttaamaan luokan ensimmäisinä.. Tavallaan hyvä, ettei tarvinnut odotella omaa vuoroa kauan, mutta toisaalta kisajännitys tuntu nousevan melko korkeelle ton starttipaikan takia. Muutenkin huomasin jännittäväni (yllättäen) pitkän kisatauon jälkeen aika paljon, mutta hyvin sain pidettyä jännityksen kuitenkin hallinnassa, vain kerran piti käydä vessassa kisapaikalla ;) Jännitystä ei yhtään helpottanut se, että rata oli melko helppo ja ei olla koskaan onnistuttu Savikon radalla..

Ojangon hyppis (kiitos Tuulille kuvaamisesta!:))
Tuli taas huomattua, että jotenkin rata tuntuu niin erilaiselta sitä tehdessä kuin miltä se sitten videolla näyttää.. Retu oli radalla aika nihkeä, tuntui, että jatkuvasti sitä sai odotella ja no, kyllähän se osittain videollakin siltä näyttää. Sitten toisaalta taas jotkut mutkat tuntu venyvän ihan tuhottoman isoiksi, mutta eihän ne kovin isoja videolta katottuna ollut. Ja kepit oli kyllä hitaat niin radalla kuin videollakin, ei siitä mihinkään pääse. Niin ja tuossa yhdessä kohtaa putken jälkeen olin jo rataantutustumisessa koko ajan menossa väärään suuntaan, joten radallakin siinä näkyy tommonen ihme koukkaus, kun korjaan oman suunnan viime tipassa :D
Hyvää tolla radalla oli se, että koira tuntui irtoavan ihan kivasti, ei tullut turhia kieltoja :) Myöskin ehdin melko hyvin tehdä ne ohjaukset mitä olin suunnitellutkin, joskin sekin varmaan johtui siitä, ettei Retu tuntunut juoksevan ihan täysiä.

Tiistaina R kävi taas Tytillä hierottavana ja melko hyvänä oli lihaksisto pysynyt. Vähän jäykkyyttä oli lantiossa, mikä osittain saattoi selittää kisoissakin näkynyttä jähmeyttä, mutta muuten koira oli aikasta hyvä :)
Perjantain treeneissä oltiin Annen kanssa kahdestaan ja saatiin siis treenata melko paljon kahteen tuntiin. R irtosi taas tosi hyvin, mä vaan en osannut irrota riittävästi, jotta olisin ehtinyt joka paikkaan. Eli tuttuun tapaan jäin möllöttämään paikalleni, kun olisi pitänyt jo olla ihan muualla ja "yllättäen" en sitten ehtinyt. Tuli kokeiltua takaaleikkausta ja persjättöä sellaisiin kohtiin mihin en niitä ikinä itse olisi käyttänyt, mutta hyvin toimi molemmat, joskin jälkimmäisessä sai kyllä juosta :) Tällä viikolla meiltä jää varmaankin perjantaitreenit väliin, mutta sunnuntaina jatketaan kontaktitreenien merkeissä.

2 kommenttia: