lauantai 20. maaliskuuta 2010

Blogin avaus

Nonniin, vihdoin sain aikaiseksi aloittaa oman blogin, josko sitä saisi aikaiseksi kirjoitella vähän treeni- ja kisakuulumisia aina silloin tällöin :)

Alkuun ehkä pientä esittelyä eli blogin päähenkilönä on liki 4-vuotias kolmivärinen shetlanninlammaskoirauros Halivaaran Tumma Karpaasi eli Retu, jonka hihnan toisessa päässä koittaa luovia koiraholisoitunut emäntä. Päälajina meillä on nyt toistaiseksi agility, toko kun tuntuu ihan liian tylsältä meille kahdelle, mutta sitäkin siis motivaation mukaan treenaillaan.. Tokon koeuran aloitimme vuonna 2008, jolloin saimmekin kasaan TK1-koulutustunnukseen vaadittavat ykköstulokset alokasluokasta, jonka jälkeen motivaatio lajia kohtaan on hieman laskenut..
Kisauran agilityssä starttasimme vuoden 2009 maaliskuussa ja tällä hetkellä kisataan medi2-luokassa ja alla on jo kaksi nousunollaa (1 hyppyradalta, 1 agiradalta). Lokakuusta asti ollaan pidetty kisataukoa ja yritetty saada tuon otuksen kontakteja siihen kuntoon, että kehtaa taas kisoihin lähteä. Saapa nähdä kuinka onnistuu, pientä edistystä on nyt talven mittaan tapahtunut, mutta vielä ollaan kaukana mun ihannekontakteista eli että koira tulee täysiä puomin loppuun asti, pysähtyy 2on-2off ja jatkaa täysillä matkaa luvan saatuaan. Tavoitteena olisi päästä jatkamaan kisauraa toukokuussa, mutta katsotaan..


Nyt vuoden aluksi olisi ehkä hyvä laittaa hieman tavoitteita uudelle vuodelle 2010, jottei ihan päämäärättömästi tulisi treenattua.

Toko:
- avoimen luokan korkkaus (ehkä jo nyt keväällä?!)
- jos avoimen luokan korkkaus sujuu hyvin niin tavoitellaan TK2:ta
- voittajaluokan liikkeiden opettelun aloittaminen

Agility:
-
kontaktit kuntoon!!
- kisauran jatkaminen ja viimeisen nousunollan hankkiminen 2-luokasta
- ensimmäinen nolla 3-luokasta

Tuossahan noita nyt sitten olisi. Lisäksi lupaan yrittää saada aikaiseksi tehdä ainakin yhden jäljen kesän aikana ja ehkä jopa useamman.

Käytiin tänään Suvin kanssa suorittamassa koetoimitsija1-kurssi, oli ihan mielenkiintoista asiaa, joskin suurin osa ainakin enimmäkseen tuttuakin. Nyt pitäisi jostain metsästää 2-osa em. kurssille niin saisi lähteä suorittamaan harjotteluja ja pätevöityisikin joskus. Harmittavasti vaan näyttäisi sekä tokon että agilityn puolella, että kursseja ei täällä pk-seudulla oikein ole, toivottavasti nyt ilmaantuisi jostakin.

Näin siis ensimmäinen blogimerkintä pulkassa, mukavaa alkanutta vuotta 2010 kaikille, toivottavasti nähdään kisakentillä!:) Meitä saa aina tulla moikkaamaan jos tunnistaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti