lauantai 5. marraskuuta 2011

Ollaan me treenattu

Koiravapaa viikko on nyt ohi ja R on taas kotona. Käytiin heti tänään kentällä treenailemassa kontakteja ja testasin vähän suoraan etenemistä ja käännöksiä flat workinä mitä ollaan alkeislaisten kanssa tehty. Hyvin toimi myös Retun kanssa vaikkei tuon kanssa koskaan ole niitä tehty :)

Oon yrittänyt viime päivät etsiä jostain hyvää kontaktiestekurssia, mutta miten se voikin olla niin vaikeaa?! Luulisi, että pääkaupunkiseudulla olisi erityisen hyvin tarjolla erilaisia kursseja ja vielä laadukkaita sellaisia, kun kilpailu on kovaa. Mutta ei. Muualta Suomesta löysin paljonkin, mutta pk-seudulla ei ollut yhtään mun kriteerit täyttävää :( Ehkä sitä pitäisi kerätä porukka ja pyytää sitten joku hyvä kouluttaja kontaktitreeniä pitämään, kun tuskinpa olen ainoa, jolla kontaktien kanssa on ongelmia ;).
No nyt kuitenkin päätin, että se on nyt vaan sitten lähdettävä itse esteille, ei sitä voi loputtamasti pitkittää. Siitä on nyt meinaan jo puoltoista vuotta, kun ollaan tehty Retun kanssa viimeksi puomia tai A-estettä (kun en oo tiennyt mitä tehdä, niin en oo tehnyt mitään).. Tehtiin siis ihan vaan puomin loppua, palkkasin runsaasti ja vapautin lelun perään. Toimi ihan mukavasti, joten tästä nyt sitten koitetaan jatkaa eteenpäin ja toivotaan, että reipas asenne säilyy eikä epäröintiä ala esiintyä..

Viime viikolla ennen Retun Sipooseen lähtöä ehdittiin tehdä vielä muutamia kaukojen maasta istumaan toistoja, jotka sujuikin nyt ihan kivasti. Heti, kun vire on parempi niin myös toistot on parempia (yllättävää ;)), joten nyt mun pitää jatkossa kiinnittää erityistä huomiota koiran viretilaan. Sunnuntaina käytiin myös agitreeneissä, joissa aiheena oli takaaleikkaus ja vekkaus. Takaaleikkaus tuotti tällä kertaa vaikeuksia, sitä ei tosin ollakaan treenattu pitkään aikaan. Jotenkin mulla on ollut käsitys, että takaaleikkaukset toimii hyvin meillä, mutta mitä vielä. Nyt ei ainakaan toiminut. En saanut oikein millään Retua kääntymään kunnolla takaaleikkauksella, joten tätä pitää muistaa treenata jatkossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti