lauantai 21. tammikuuta 2012

Kisakärpäsen purema

Ollaan vietetty melko hiljaiseloa treenirintamalla Retun hierontakäynnin jälkeen. Koko koirahan oli ihan vino ja vaivalla Tytti sai availtua osan jumeista, joten ei auttanut muu kuin varata uutta aikaa jo parin viikon päähän. Eli nyt ollaan yritetty ottaa iisisti, jätettiin toko- ja agitreenit suosiolla väliin viime viikolla ja ollaan koitettu lenkkeillä rentoja hihnalenkkejä. Tällä viikolla käytiin kuitenkin jo tokotreeneissä ja lenkkeilty ollaan jo pidempiä lenkkejä ja välillä R on saanut taas juosta irtikin. On ollut niin ihanaa, kun mulla on ollut lyhyitä koulupäiviä niin ollaan päästy valoisan aikaan lenkkeilemään lumisiin metsiin <3 Huomenna olisi tarkoitus mennä agitreeneihin tekemään vähintään soveltaen jotain pientä. Ilmoitin meidät kontaktitreenikurssin toiseen osaan, vaikkei olla vielä ehditty treenaamaan yhtään edellisen kerran juttuja koiran lihasjumien vuoksi. Ärsyttää, kun itsellä olisi intoa treenata, mutta koira tuppaa olemaan koko ajan sairaslomalla :( No, keskiviikkona Retu pääsee taas Tytille hierottavaksi, joten sen jälkeen voidaan toivon mukaan vihdoin alkaa treenata niitä kontakteja kunnolla.


Keskiviikon tokotreeneissä meillä oli aiheena liikkeestä seisomisen vahvistaminen, liikkeiden välit ja häiriöpaikallamakuu. Kaikki sujui oikeastaan ilman sen kummempia ongelmia, mutta tarkoitus olikin vahvistella koiralle tuttuja asioita. Tosin lopuksi päätin tehdä vielä pari vauhtiluoksetuloa, mutta R ei taaskaan tahtonut lähteä liikkeelle kutsusta vaan jäi kököttämään paikalleen.. Tota pitää siis nyt treenata myös lenkeillä.

Kävin tänään Vuokkoset-areenan avajaisissa fiilistelemässä kisatunnelmaa, moikkaamassa tuttuja ja vähän kuvailemassa. Tuli taas niiin kova hinku päästä kisaamaan, on se vaan niin mun juttu! Pitää alkaa katsella hyppäreitä täältä lähialueelta josko sitä kävis edes fiiliksen vuoksi vähän kisailemassa :)

2 kommenttia:

  1. Mullakin tuli kisakuumetta kun katselin sun kuvaaman pätkän Laran hyppäriltä :D Harmi vaan et kumpikaan koira ei ole kisakunnossa. Täytyy sit vaan päästä välillä katsomaan muiden menoa. Siinä on se hyvä puoli et ei tarvi jännittää (vaikka kyllä mua aina vähän jännittää tuttujen puolesta).

    VastaaPoista
  2. Se tavallaan auttaa kisakuumeeseen, kun saa katsella toisten kisaratoja, mutta toisaalta se vaan pahentaa omaa kisaintoa. Mä ainakin huomasin jännittäväni Tuulin suoritusta, joten vähän huolestuttaa mitä se jännitys on sitten, kun itse pitkästä aikaa menee taas kisaamaan..;)

    VastaaPoista