perjantai 18. maaliskuuta 2011

Akuutti pentukuume

Mulle on TAAS iskenyt aivan järkyttävän kamalan hirveä pentukuume tai ehkä paremminkin koirakuume.. Tais se olla poissa peräti pari kuukautta, huoh. Normaalisti ihmiset varmaan ratkaisee ongelman hankkimalla uuden pennun, mutta sepä ei tule nyt kysymykseen, joten millä tän saa pois?! Tilannetta ei yhtään helpota se, että tällä hetkellä olisi tuloillaan aivan täydellinen kelpiepentue. Paula ehdotti, että tuon vaan pennun yllärinä kotiin niin eiköhän se saa jäädä, mutta näinköhän jäis mies enää taloon jos noin tekisin (pitäiskös kuitenkin koittaa?;)).

Me on treenailtu agiliitoa edelleen liian harvoin eli kerran viikkoon, vaikka mahdollisuus enempiinkin treeneihin ois olemassa. Sitä muka on olevinaan koko ajan niin kiire. Viime viikonloppuna lähdettiin Retun kanssa kisaturisteiksi Lietoon kannustamaan Suvia ja Dania. Oli niin ihana päästä pitkästä aikaa fiilistelemään kisatunnelmaa ja R oli ihan täpinöissään kun pääsi välillä vähän "mestoille" :D Alkuviikosta R oli hoidossa avokin äidillä, kun me käytiin Virossa täydentämässä juomavarastoa ja nauttimassa (lähinnä siis minä) luksuskasvohoidosta ja ehkä vähän myös kahdenkeskisestä ajasta.

Tällä viikolla tehtiin treeneissä rataa. Suvi oli tuonut kolmosluokan radan, jota me tehtiin vähän soveltaen eli jätettiin kontaktit pois keinua lukuunottamatta. Meidän rataprofiili näytti siis tältä:
Alun tein kutsumalla koiran kakkosesteen takaa. R tuli useaan otteeseen 2-3 välistävetona eli siinä jouduin työntämään koiran takaakiertoon aika vahvasti. Kepit aloitti kerran väärältä puolelta, muuten sujui hyvin ja irtosikin ihan kivasti sivusuuntaan hakemaan keppejä, mutta vielä tarvitaan runsaasti keppitreeniä. Retu oli tänään kivasti irtoavalla päällä, irtosi kerran jopa 7-esteen jälkeen esteelle 11, kun olisi pitänyt mennä kepeille eli tarkkana piti olla haltuunottojen kanssa. Taidettiin kerran päästä rata kokonaisuudessaan virheittä läpi, muutoin sitten treenasin pienempiä pätkiä, mm. alun 1-5 "hyppysuoraa" ja sitten 7-esteeltä kääntymistä, se kun meinasi valua pitkäksi. Hyvin R kuunteli, jos otin haltuun liian aikaisin/vahvasti ennen seiskaa, niin tuli pois hypyltä eli mun pitää olla skarppina ajoituksen ja käskytyksen voimakkuuden kanssa. Kaiken kaikkiaan jäi hyvä mieli näistä treeneistä, R oli aika kivassa vireessä ja tekeminen oli mukavaa. Lisää tällasia treenejä meille kiitos! :)

Nyt viikonloppuna olisi tarkoitus käydä vihdoin sisäänajamassa treenilautaa Hakkilassa, saapa nähdä miten käy :) Ihan luksusta viettää VAPAA viikonloppu, ei mitään pakollista tehtävää ja aikaa tehdä mitä vaan keksii :D

1 kommentti:

  1. Teilähän on oikein treeniputki, kun olit huomiseksikin varannut vuoron. Hyvä, ni päästään sit yhessä kisareissuille! :)

    VastaaPoista