tiistai 8. maaliskuuta 2011

Kevättä kohti

Mitäs sitä onkaan ehtinyt viime päivityksen jälkeen tapahtua.. No ainakin pikkuhiljaa alkaa talvikooma väistyä ja ollaan saatu nauttia auringonpaisteesta :D Agitreeneissä on ollut aiheena takaakiertoja ja jaakotuksia, ja omatoimisestikin on tullut käytyä treenaamassa muutamaan otteeseen, joten eiköhän tästä itse kukin pikkuhiljaa saa hiljaiselon jälkeen itseään aktivoitua :) Sain myös vihdoin ja viimein aikaiseksi hankkia materiaalit juoksukontaktien opettamiseen, isukin kanssa on tullut sitä väsättyä kokoon ja tänään olisi tarkoitus käydä lauta viimeistelemässä ja huomenna se sitten olisi liimojen kuivuttua valmis, uijui :) Laittelen kuvia hienosta tekeleestä kuhan kerkeän, mutta tosiaan nyt pitäisi sitten enää aloittaa juoksukontaktien treenaus ja sitä olisi tarkoitus kameran kera tehdä, jotta pystyy sitten myöhemminkin näkemään miten koulutus on edennyt. Mutta tosiaan kuhan nyt ensin saan tuon laudan valmiiksi niin sitten katsotaan tota treenien kuvausta uudestaan..

Päätin vihdoin ja viimein viedä Retun tutkittavaksi tuon ikuisen takapään jumiutumisen ja jäykkyyden takia, ja tänä aamuna käytiin sitten ortopedin pakeilla. Tunnusteltaessa ei suurempia aristuskohtia tänään löytynyt eikä röntgenkuvissakaan mitään erityistä normaalista poikkeavaa näkynyt. Magneettikuvia ei vielä kannata lähteä ottamaan, kun ei kunnolla kipuile. Näin ollen diagnoosi on avoin, voi olla, että rakenteellisesti koira vain sattuu olemaan jäykkä ja lihakset jumiutuu helposti, mutta välilevyongelmaakaan ei täysin voinut poissulkea. Eli hieronnalla/fysioterapialla nyt mennään edelleen etiäpäin. Hyvä kuitenkin oli tietää, ettei luustossa ole mitään silloittumaa, rappeutumaa, tms.

Pitäisi varmaan useammin käydä laitattamassa tuolle rauhoituspiikkiä, ihan korva ja hermo lepäsi tutkimuksen jälkeen kun pieni musta oli niin nätisti odotushuoneessa, vaikka ympärillä oli paljon koiria ja hälinää, vähän kun oli eri meininki paikanpäälle tullessa.. ;P

Tässä vielä pari (tylsää) kuvaa Retusta omatoimitreenien jälkeen. Kuvista ei onneksi näy ihan koko totuutta siitä, miten likainen toi koira oikeasti oli noiden treenien päätteeksi..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti