torstai 31. maaliskuuta 2011

Heureka!

Pääsin vihdoin jatkamaan juoksukontaktitreeniä tiistaina ja tältä näytti tällä kertaa:
Tuntui, että sekä koiralla että itsellä oli syttynyt lamppu jossain tuolla korvien välissä ja idea alkaa siis hahmottua, jes!:) Nyt pitäisi vielä yksi treeni tehdä lankku maassa ja sitten alkaa pikkuhiljaa nostaa lankun toista päätä. Kiva nähdä miten homma tästä etenee, toivotaan, että alkaa sujua.. Viikonlopun aikana projektia olisi tarkoitus saada eteenpäin, jepjep :)

Eilen oli ohjelmassa koirapuistoilua ja R löysi itselleen samalla aaltopituudella olevan leikkikaverin :) Oli kyllä kiva seurata toisten painia ja juoksemista ja illalla olikin sitten väsynyt koira kotona.

Pian pitäisi päättää osallistuako Agirotuun vai ei. Tänä vuonnahan Agirotu järjestetään Lappeenrannassa eli melkein vuokramökkireissu olisi tiedossa jos sinne lähtee. Lisäksi tänä kesänä on pakkopakko mennä SM-kisoihin kannustamaan Suvia, joten pitäisi alkaa miettiä majoituksia ym. jos vaikka Koiviksen porukalla lähtisi reissuun :) Kohta kuitenkin suuntana tämän viikon agitreenit Suvin vetäminä, laittelen taas kuulumisia ja projektin väliaikatietoja kuhan kerkeän..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti