maanantai 11. huhtikuuta 2011

Talvikausi ohi!

Nyt on sitten talvikausi virallisesti ohi, ainakin agilityn osalta. Ei päästy vikoihin hallitreeneihin, mutta käytiin torstaina iltapäivällä vähän treenailemassa Hakkilassa. Torstain juoksukontaktitreenejä ei ole nauhalla, mutta R juoksi tosi hyvin, ehkä parhaat toistot tähän mennessä :) Torstain treenien perusteella ajattelin, että tehdään vielä lauantaina samalla korotuksella ja sitten tällä viikolla nostetaan lankkua vähän ylemmäs, mutta lauantaina ei sitten sujunutkaan ihan niin hyvin ku ajattelin.. Jostain syystä R kääntyi aluksi kahdesti kesken lankun katsomaan mua ja tuli siis pois lankulta (nämä toistot ei tulleet nauhalle) eikä senkään jälkeen oikein juossut tai leikkinytkään kunnolla, joten vaihdoin ruokapalkkaan ja tein muutaman toiston näin ja heti parani tekeminen. En tiiä oliko koiralla joku paikka kipeenä vai mikä oli, mutta saatiin sentään lopuksi muutama hyvä toisto. Näinollen päätin, että tehdään vielä yksi treenikerta tällä korotuksella ja jos sujuu hyvin niin sitten korotetaan.

Viikonlopun ohjelmassa oli treenien jälkeen kandiristeily vuosikurssilaisten kanssa, hauskaa oli ja paljon oppi taas uutta kanssaopiskelijoista ;)

Ihme kyllä sitä oli tänään energiaa suunnata luentojen jälkeen pikaisesti Hakkilaan treenaamaan. Toistot oli ihan ok, joten ens kerralla ajattelin korottaa lankkua taas 4-5 cm :)

Kuva torstailta treenien jälkeen. Tiet näkyy jo, joten kyllä se kesä tulee, ihan varmasti!:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti