maanantai 4. huhtikuuta 2011

Viikonlopun touhuja

Viikonloppuna jatkui juoksukontaktiprojekti ja lisäksi tuli lenkkeiltyä enemmän kuin laki sallii :) Ja tänään tietenkin tuli käytyä treenaamassa, kun kerrankin pääsin lasten aikaan koulusta :D Alla videoita:

Sunnuntain juoksukontaktitreeni
Maanantain juoksukontaktitreeni

Lauantaina käytiin Retun kanssa kaksin juoksemassa hallilla ja treenit sujui tosi hyvin! R juoksi täysiä koko lankun, joten päätin, että seuraavassa treenissä nostan jo vähän lankun toista päätä. Näistä lauantain treeneistä ei valitettavasti ole videota, kun unohtui ottaa kamera mukaan.. Sunnuntaina oltiin sitten Paulan&Kaiman kanssa treenailemassa. Tein alkuun juoksutreeniä niin, että nostin lankun toista päätä noin 4-5 cm (laitoin alle hallista löytämäni lankun levyisen puukalikan). R juoksi edelleen hyvin, ei mitään ongelmaa. Jos joku ei vielä ole videoista huomannut, niin oon vähentänyt toistamäärän 10:stä viiteen ja sekin on varmasti vaikuttanut siihen, että toistot on parempia, sillä koira jaksaa juosta kaikki toistot täysiä. Juoksutreenien jälkeen tehtiin Paulan kanssa yhtä ASB-lehden Crufts-treeniä (lisään piirroksen kun jaksan..) R oli taas aivan mahtavalla päällä, kuunteli ja irtosi hyvin, joten sen kanssa oli kiva tehdä :) Treeni sujui hyvin, muutamaa kohtaa hiottiin vähän enempi, mutta kokonaisuudessaan olin tyytyväinen tekemiseen. Olipa kivat treenit, lisää tällasia ja kiitos Paulalle treeniseurasta!:)

Tänään tuli siis myöskin käytyä juoksutreenaamassa ja vähän keppitreeniäkin tuli otettua. Ei ollut mun mielestä yhtä hyviä toistoja kuin sunnuntaina, R oli jotenkin väsähtäneen oloinen, joten ehkä lepopäivä vois olla paikallaan. En myöskään saanut lankkua aseteltua niin tukevasti kuin olisin halunnu, joten voi olla, että sekin vaikutti suorituksiin. Jätin klikkaamatta toiseksi ja kolmanneksi viimeiset juoksut, mutta videolta katsottuna ne kyllä näyttää ihan ok.. No, varsinaisia loikkia ei oikeastaan tullut kuin ehkä yks, mutta nyt siis tosiaan huominen pidetään taukoa ja ke tulee väkisinkin taukoa Lahden excun vuoksi, joten torstaina sitten kokeillaan taas paremmalla onnella :)

Viikonloppuna tuli myös vähän kotitokoiltua, treenattiin täyskäännöksiä ja perusasentoa. Päätin, että tehdään nyt ainakin toistaseksi täyskäännökset vasempaan kääntyen, ne kun tuntuu helpommilta koiralle (ja itselle..), vaikkei ehkä mitään paikallaankäännöksiä ookkaan. Muutama toisto ollaan tehty myös kaukokäskyjä, vähän palauteltu tosi lyhyeltä etäisyydeltä mieleen mitä ne oli. Nyt pitäis saada tehtyä taas jonkinnäköinen treenisuunnitelma myös tokoon, tavoitteeksi vois ottaa oman seuran tokokokeen 8.6.. Ihan kesken on vielä luoksetulon pysäytys ja kaukokäskyt, muut on jollakin mallilla, muttei lisätreeni ois kyllä haitaksi ;) Ihan kuin ois jonkinlainen treeni-into iskemässä..?

2 kommenttia:

  1. Jee, tokotreeni-intoa! Kuulostaa hyvältä! :)

    Mä oon niin kade, kun ehdit päivällä hallille treenailemaan! Hitto kun työt haittaa harrastamista :/

    VastaaPoista
  2. Niin no onneks opiskelu ei mun kohalla haittaa harrastamista, vaikka ehkä pitäis ;)

    VastaaPoista