perjantai 5. elokuuta 2011

Torstain agitukset

Mustahan on nyt tullut ahkera päivittäjä, jo kolmas päivitys tällä viikolla!:D Huonomuistisen on pakko kirjoittaa heti, ettei asiat unohdu..

Torstai-iltana siis agitettiin taas ja melko samantyyppisiä treenejä oli kun viime kerrallakin eli pikkupätkiä. Ensimmäinen pätkä oli suoraan viime kerran keppitreenistä, ainoastaan muuri ja putki oli jätetty pois. Tarkoituksena oli päästä irtoamaan kepeiltä sivusuunnassa ja ehtiä tekemään kolmoshypylle pakkovalssi-jaakotus tai mikä onkaan nimeltään. Olin ihan yllättynyt, miten pääsin irtoamaan niin hyvin sivusuunnassa, joten oli pakko palkata koiraa pallolla kepeille jäämisestä :) Itselle tuotti ongelmia tuo em. ohjauskuvio, mutta enpä tainnut olla ainoa ;) Kun sai itsensä kuriin ja taottua päähänsä oikean liikkeen niin sehän sujui !

Tokana treeninä oli 180 asteen kääntö esteeltä pussiin, ja tavoitteena oli saada koira suoristamaan itsensä ennen pussiin menoa, jottei törmäile päin pussin seiniä. Retu aika hyvin suoristaa itsensä, enempi meille tuotti ongelmia pussille kääntyminen hypyltä (meinas venyä pitkäksi) ja pussin jälkeinen elämä (sinkosi taas kuin kuula tykinsuusta, kun yksi nimeltä mainitsematon ohjaaja ei vaan osaa ennakoida..).
Kolmantena treeninä oli hauska puomitreeni, joka me jätettiin väliin tietystä syystä.

Viimeisenä treeninä oli sitten viime viikon kaltainen keinutreeni, käännökset oli toiseen suuntaan ja estevälit pienemmät, mutta idea sama. Keinu oli nyt parempi, joskin se sais olla vieläkin nopeempi, mutta ehkä se ei nyt oo meidän ongelmista se suurin. Retu sinkosi moneen otteeseen putken väärään päähän, kun yritin jotain hienoa jaakotushässäkkää. Ei pitäis lähteä tekemään tommosia, kun ei taidot riitä, mutta hauska oli yrittää ;) Lopulta oli turvauduttava treenikaverin painostuksesta ehkä vähän epämääräiseen yhden käden ohjaukseen (mikä lienee nimeltään, alun taakse "vippaus" kuin jaakotuksessa, mutta käsi pysyy samana) ja toimihan se. Että ei se hienoin ole aina se toimivin ainakaan omalla kohdalla :)

Enää viikko kauan odotetun loman alkuun :D Sunnuntaiaamuna me suunnataan Jarin kanssa Kreikan aurinkoon ja Retu pääsee sosiaalistamaan itseään siskon koirien ja pikkutytön seuraan. Ihanaa, kun on hoitopaikkoja, ja vielä useita sellaisia, joihin voi huoletta (?) antaa koiran hoitoon <3 Periaatteella "vuoroin vieraissa" homma on toiminut hyvin tähän asti ja toivottavasti tulee toimimaan jatkossakin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti