keskiviikko 24. elokuuta 2011

Vielä on kesää jäljellä... - not !

Mihin kesä oikein katosi? Vastahan se alkoi ja nyt se on jo käytännössä ohi, sillä ens viikolla alkaa taas opiskelu. Toisaalta kiva mennä taas kouluun, sillä näkee pitkästä aikaa opiskelukavereita ja pääsee mielenkiintoisten kurssien pariin, mutta se tarkoittaa toisaalta vähemmän aikaa treenaamiselle. Plus, että tulee pimeää aikaisin ja syksy sateineen, mitkä entisestään vähentää treenimahdollisuuksia ainakin ulkokentällä. Täksi talveksi on onneksi tiedossa lämmitetty ja tekonurmipohjainen treenihalli, joten olosuhteet sen puoleen on ainakin kunnossa :)

Tää kesä on ollut meidän treenihistorian hiljaisin. Treenikerrat on surullista kyllä laskettavissa agilityn osalta kahden käden sormilla, tokon osalta riittää yksikin käsi. Mulle on tullut kauhea morkkis meidän olemattomista treenimääristä ja oman sekä koiran tason totaalisesta romahtamisesta. Nyt pitäisikin löytää syksylle joku kiva agikoulutus, jotta päästäisiin taas treenaamiseen kiinni ja saataisiin lisämotivaatiota hommaan. Jos jollain on suositella jotain koulutusta/kurssia, jossa pääpainona olisi ratatreenin sijasta eri ohjaustekniikoiden ja/tai yksittäisten estesuoritusten (lähinnä kontaktit ja kepit) hiominen niin mieluusti otetaan ehdotuksia vastaan :)

Käytiin tänään kuitenkin kentällä treenailemassa vähän keppien avokulmaa pienen radanpätkän muodossa.

Oli kivaa tehdä suht helppoa treeniä pitkästä aikaa, koiralla ja ohjaajalla oli kivaa ja avokulma onnistui tosi hyvin :) Huomasin myös, että kun treenaan itsekseni, mun ohjaus on tosi löysää eli pitäisi olla joku kyttäämässä ja patistamassa parempaan ohjaukseen. Tässä vaiheessa sitä pitäisi jo kyetä saamaan itsestään irti jotain ryhtiä tohon hommaan, mutta turhan helposti sitä vaan löysäilee. Eli meidän kohdalla se tarkoittaa kaarrosten pitenemistä ja ylimääräisiä esteitä matkan varrella. Noh, treenin pääasia eli keppien avokulma onnistui kuitenkin hyvin ja that´s the point.

Lähdetään huomenaamulla viettämään viimeisiä lomapäiviä mökille, joten tän viikon ohjatut treenit jää meidän osalta väliin. Koitetaan tosin tehdä vähän mökkitreeniä, ettei ihan hunningolla olla :)

2 kommenttia:

  1. Ei se kesä vielä menny, kerta mulla on lomaa vielä ens viikko! Nih! :D Ei ne teidän taidot mihinkään oo kadonnut, on ehkä vaan vähän unohduksissa hetkellisesti. Palaa kyllä, kunhan pääsette treenaamaan. :) Harmi, kun ei menny aikataulut yksiin, olisin hyvin voinu tulla sua piiskaamaan. ;) Koskas se hyppäri on ohjelmassa??

    p.s. Mä oon vähän skeptinen meidän talvikauden suhteen. Toivotaan, et paikka valmistuu ennen pakkasia..

    VastaaPoista
  2. Hyppäri on ohjelmassa, kuhan saadaan vähän ratatreeniä alle eli varmaankin nyt syksyllä :)

    Mäkin alan olla aika skeptinen ton talvihallin suhteen, taitaa tulla pitkä treenitauko nyt syksyllä ellei sitten hanki vapaaharjoitteluavainta Hakkilaan tms..

    VastaaPoista