torstai 23. syyskuuta 2010

Tokoiluja

Tällä viikolla oon taas yrittänyt päästä treenisuunnitelmaan kiinni, kun viikonloppuna tuli vähän luistettua siitä. Keskiviikkona tokotreeneissä otettiin 2 min paikallamakuu piilossa, kävin kerran välillä palkkaamassa ja hyvin pysyi vaikka vieressä oleva koira nousi ja sitä käytiin korjaamassa.

Otettiin myös seuraamisen käännöksiä Hanniksen neuvomalla tavalla ja sujui ihan ok, edelleen se takapää on vähän kömpelö, mutta kaipa se siitä. Muuten Retun vire oli hyvä, seuraamisen tiiviys oli suht hyvä sekä suoralla, että käännöksissä, eli kyllä se välillä osaa :) Ja perusasennot on nopeutunut huimasti siitä mitä ne on ollut, tosi mukava huomata :) Tehtiin kaukojen istumaannousuja kolme toistoa ja tosi hyviä toistoja olikin. Palkkasin kerran taakse heittämällä, kahdesti suoraan suuhun istuessa.

Tehtiin lopuksi vielä hyppyä, tai lähinnä hypyn istumista. Ensin tein ihan vaan istumisia ilman estettä, jotka sujui hyvin, koira oli hyvässä vireessä. Sitten otin perusasentoon esteen eteen, hyppy-käskyllä yli ja siirryin ihan esteeseen kiinni ja annoin istu-käskyn ja koirahan istui! Siitä siis palkka suoraan suuhun ja vapautus. Näitä toistoja tein 3 ja kun kaikki onnistui niin jätin siihen. Ehkä me vielä saadaan toikin liike valmiiksi :)

La on Koiviksen mestaruuskisat, jonne oon ilmoittanut meidät AVO-luokkaan. Pitää varmaan harkita, että menisi sittenkin ALO-luokkaan, kun meillä on niin moni avon liike kesken, ettei kannata edes yrittää niitä, pilaa vaan kaiken tähän asti saavutetun. Saisi kuitenkin ALO-luokassakin hyvää koemaista treeniä itselle ja koiralle. No, pitää pohtia mitä tekee..

Tänään otin lenkin yhteydessä vähän vauhtiluoksetuloja ja lujaahan tuo tulee, mutta hidastaa lopussa mielestäni liian aikaisin. No, ehkä mä oon taas vaan liian perfektionisti ;) Lisäksi tehtiin perusasentoja ja ne toimii jo melko lailla hyvin. Samoin tehtiin liikkeestä maahanmenoja. Ensimmäisellä kerralla jäi seisomaan, joten otin heti koiran uudestaan mukaan ja helpotin vähän antamalla pienen käsiavun ja heti kun tipahti maahan laitoin palkan etujalkojen väliin ja vapautin. Sama uudestaan vähän pienemmällä avulla ja kolmas toisto ihan koemaisena ja hyvin meni. On se vaan pätevä pikkumies kun sille päälle sattuu :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti