perjantai 2. syyskuuta 2011

Arjen aherrusta

Kovalla tohinalla on lähtenyt syksy käyntiin. Koulussa tietotulva luennoilla on alusta asti ollut aikamoinen, vaikkakin osa asioista on onneksi myös vanhan kertausta. Ja tänään saapui lisäksi kesällä tilattu valtava kirjapino, johon pitäisi lukuvuoden aikana perehtyä.. Ilmoittauduin myös kävelystä juoksuun -kurssille, josko vihdoin saisi kunnolla aloitettua juoksuharrastuksen ja voisi sitä sitten hyödyntää myös koiran kunnon ylläpitämisessä.

Retu pääsi tiistaina taas pitkästä aikaa hierojan käsittelyyn ja ikävä kyllä koira oli ihan jumissa :( Mökillä olinkin näkevinäni, että liikkui huonosti etenkin rappusissa ja muutenkin liikkui normaalia vähemmän, makoili vaan sisällä :( Eipä siis tavallaan tullut yllätyksenä, mutta meidän treenimäärät ei kyllä ole koiraa jumiin voineet saada, sen verran vähän on treenattu kesä-elokuussa. Varmasti kesäkuisessa tapaturmassa tai mökillä riehuessa on saattanut johonkin sattua ja sehän ei sitten muuta tarvi, kun koira alkaa liikkua epänormaalisti varoessaan kipeää lihasta tms. Seuraava hieronta sovittiinkin sitten jo parin viikon päähän, sillä yhdellä kerralla ei jumeja saanut täysin poistettua. Meillä on tässä välissä agilityn tehokoulutusviikonloppu, joten saapi nähdä mihin suuntaan nuo jumit sen myötä kehittyy.

Tällä viikolla on treenailtu tokoa uudessa paikassa (asfalttikenttä), joskin vähän vajavaisesti noiden lihasjumien vuoksi. Otettiin keskiviikon treeneissä noutoa, jota ei siis olla otettu kapulan kanssa hammasoperaation jälkeen. Koira meni ihan luimuun heti, kun näki kapulan ja pitikin sitä tosi varovaisesti, joten ilmeisesti on hampaiden poistolla ollut vaikutusta. Tyydyin sitten vaan naksuttelemaan kiinnostuksesta kapulaa kohtaan ja päästiin siihen asti, että R koskee suullaan kapulaan. Tästä nyt sitten lähdetään varmaankin rakentelemaan noutoa uudestaan.. Lisäksi otettiin perusasentoja edestä ja ne oli kyllä liian usein vinoja. Mun toiminnassa huonojen sivulle tulojen jälkeen olisi kuulemma parantamisen varaa eli pitäisi selvemmin näyttää, ettei ollut hyvä suoritus ja ottaa uudestaan. Mulla on vaan semmonen typerä luulo, että R masentuu, jos en yhtään tsemppaa sitä huonon suorituksen jälkeen..:/
Paikallaolo sujui hyvin vieraasta ympäristöstä huolimatta, joskin lyhensin vähän piilossaoloaikaa ja kävin palkkaamassa välissä. Viikonloppuna jos ehtis käväistä kentällä vähän agilityä treenaamassa ja saada noutoa etenemään niin siinä olis jo ihan tarpeeks, kun aika harrasteluun tahtoo olla vähän kortilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti